table man.png

חברי הילדות, שף יוגב ירוס ואיש האירוח אריאל לייזגולד מובילים את תחום הקולינריה והאירוח מאחורי הוטל דה ויל

 

Head Chef
Yogev Yehros
(Addicted to Olive Oil)

26195767_1023340541137230_4979913528460063816_n.jpg

יוגב ירוס נולד בחיפה אך גדל בעיקר באיזור תל-אביב. הוא גילה את תשוקתו לבישול בגיל העשרה, ומאז הוא מכשיר את כישוריו במגוון רחב של מטבחים מקצועיים בישראל ובארה"ב. בשנת 2006, יצר "יוגי", ביחד עם שותף, את מסעדת "מל ומישל" האהובה והיה עמוד התווך הקולינרי שלה. מאז לקח חלק כשף וכיועץ בכמה מהמסעדות הנחשבות בארץ. בתוך כך, בין היתר, ראוי לציין את פרויקט "מטבחצר" המצליח אשר הקים ב-2016

עם שובו של יוגב לתל אביב כבעלים ושף ראשי של "הוטל דה ויל", יוגי יצר תפריט שהוא גם קלאסי וגם משועשע, המציג את אהבתו ל"אוכל אמיתי" לצד סגנונו הססגוני והכרתו האנציקלופדית את המטבח

 

Head of Creative and Hospitality
Ariel Leizgold
(Going somewhere beautiful)

LIR11681-2.jpg

אריאל לייזגולד הוא ברמן זוכה פרס "וורלד קלאס" היוקרתי, והוא גם הברמן המעוטר ביותר בתולדות ישראל

לייזגולד, המח והלב של בר הקוקטיילים BELLBOY, ידוע ברחבי תבל בזכות גישתו המשועשעת לתחום האירוח, הבאה לידי ביטוי בכל המקומות אשר יצר (בין היתר גם 223 ו-באטלר) וכן בסדנת האמן שלו, STORYTELLING THROUGH COCKTAILS.

ב"הוטל דה ויל", לייזגולד יצר תפריט קוקטיילים פרנקופילים שעוצבו לתת השראה ולהקסים את האורחים, לצד רשימת שובבה ומרעננת של יינות צרפתיים וישראליים