small_hotel-de_ville_Page_3.jpg

בליבה של תל-אביב, הקמנו את הוטל דה ויל, גסטרו-בר קטן ומשגע השואב קסם והשראה מאינספור הביסטרואים השכונתיים המשבצים את רובעיה של פריז. תוך התבוננות בעולמו ובעבודתו של הבמאי הצרפתי, ז'אן-לוק גודאר, העיצוב מבטא היתוך בין ביסטרו צרפתי קלאסי לבין אווירה עירונית, מחוספסת, תל-אביבית ויומיומית. הוטל דה ויל פתוח בכל יום ומארח קהלים מכל הגילאים.

§

In the heart of Tel Aviv, we established Hôtel de Ville, our charming Gastro-Bar filled with magic inspired by the countless small neighborhood bistros which dot the various quarters of Paris.

Drawing ideas from the work of Jean-Luc Godard, the design is a clash between the classic French bistro decor, and an urban, rustic, casual atmosphere.

Hôtel de Ville is open daily from 6 pm to 2 am and welcomes guests of all ages.

small_hotel-de_ville_Page_5.jpg
 
 

חברי הילדות, שף יוגב ירוס
ואיש האירוח אריאל לייזגולד
מובילים את תחום הקולינריה והאירוח מאחורי הוטל דה ויל.

§

Lifelong friends, Chef Yogev Yehros
and Hospitality expert Ariel Leizgold
are leading the culinary and creative team behind Hôtel de Ville.

 

Head Chef
Yogev Yehros
(Addicted to Olive Oil)

 
26195767_1023340541137230_4979913528460063816_n.jpg
יוגב ירוס נולד בחיפה אך גדל בעיקר באיזור תל-אביב. הוא גילה את תשוקתו לבישול בגיל העשרה, ומאז הוא מכשיר את כישוריו במגוון רחב של מטבחים מקצועיים בישראל ובארה"ב. בשנת 2006, יצר "יוגי", ביחד עם שותף, את מסעדת "מל ומישל" האהובה והיה עמוד התווך הקולינרי שלה. מאז לקח חלק כשף וכיועץ בכמה מהמסעדות הנחשבות בארץ. בתוך כך, בין היתר, ראוי לציין את פרויקט "מטבחצר" המצליח אשר הקים ב-2016.
עם שובו של יוגב לתל אביב כבעלים ושף ראשי של "הוטל דה ויל", יוגי יצר תפריט שהוא גם קלאסי וגם משועשע, המציג את אהבתו ל"אוכל אמיתי" לצד סגנונו הססגוני והכרתו האנציקלופדית את המטבח.
Yogev Yehros was born in Haifa, but grew up mainly in the Tel Aviv area. He’s been passionate about cooking since a teenager, and has ever since been training his skills in a wide variety of professional kitchens throughout Israel and the United States. "Yogi" has shared his culinary magic as a chef and consultant for some of the city’s hottest gastronomy spots.
Upon his recent return to Tel Aviv as owner and head chef of Hôtel de Ville, Yogi has created a menu that is both classic and playful, showcasing his love for "real food" alongside his flamboyant style and encyclopedic knowledge of the kitchen.
 
 
 
audry white.png
 
 

Head of Creative and Hospitality
Ariel Leizgold
(Going somewhere beautiful)

LIR11681-2.jpg
אריאל לייזגולד הוא ברמן זוכה פרס "וורלד קלאס" היוקרתי, והוא גם הברמן המעוטר ביותר בתולדות ישראל.
לייזגולד, המח והלב של בר הקוקטיילים BELLBOY, ידוע ברחבי תבל בזכות גישתו המשועשעת לתחום האירוח, הבאה לידי ביטוי בכל המקומות אשר יצר (בין היתר גם 223 ו-באטלר) וכן בסדנת האמן שלו, STORYTELLING THROUGH COCKTAILS.
ב"הוטל דה ויל", לייזגולד יצר תפריט קוקטיילים פרנקופילים שעוצבו לתת השראה ולהקסים את האורחים, לצד רשימת שובבה ומרעננת של יינות צרפתיים וישראליים.
 
Ariel Leizgold is a World Class award winning bartender and the most awarded bartender in Israel's history.
Ariel is globally renowned for his unique and quirky approach to hospitality as showcased in all of his venues and in his masterclass, labeled "Storytelling through Cocktails".
In Hôtel de Ville, Leizgold has created a list of Francophile cocktails designed to inspire and enchant guests along with a refreshing list of French and Israeli wines.